Over ons

Hoe is het ontstaan?

December 2015, Maarten had zin in een biertje.
Waar een hele reeks heerlijke speciaalbieren hem had móeten toelachen, lag zijn koelkast ramvol met yoghurt, boter, heel veel limonadesiropen, 3 laffe pilsjes en barbequevlees.

En toen ging het snel, dorst maakt creatief. Maarten richtte FLAVAdrinks op en ontwikkelde een reeks kleine, heerlijke biersmaakjes, voor thuis, waarmee je van pils speciaalbier maakt. Het resultaat is de Bierbol, waardoor jij nu altijd heel veel heerlijk bier in huis hebt, altijd plek in je koelkast, en nooit meer hoeft te slepen met bier.

ONS TEAM

Maarten van Asbeck
Eigenaar

Bedenker van de bierbol, oprichter van FLAVAdrinks, bierliefhebber maar niet gelukkig met het huidige aanbod. Over de top ambachtelijk gepresenteerd, veel te duur, en té vaak gewoon net niet lekker. En niet te vergeten, bier is gewoon een bulkproduct, ook speciaalbier. Als je dat ambachtelijk wilt produceren dan rijd je op vierkante wielen, dan werk je enorm inefficiënt, en zet er vervolgens een veel te hoge prijs bij.

Daarom Flava ontwikkeld, waarmee iedereen heel makkelijk zelf een lekker biertje maakt.

Arthur Kruijt
Professioneel smaakmaker

Vak geleerd van zijn vader, voedseltechnoloog en destilleerder, met 30 jaar ervaring met de bereiding van alcoholische dranken.Eigenaar van eigen destilleerderij en brouwerij waar FLAVAdrinks wordt geproduceerd en gebottled.

Smaakpanel uit de Amsterdamse horeca

Een team van bevriende kroeg eigenaren heeft zich verbonden aan FLAVAdrinks, en test de bierbollen uitgebreid voor wij ze lekker genoeg vinden om ze jou aan te bieden.