Herroepingsrecht

Iets mis gegaan? Dat vinden wij erg vervelend, en dat gaan we heel snel verhelpen.

Stuur een mailtje met uw klacht en een foto van het probleem en u ontvangt een nieuw product van hetzelfde volume en soort. Transportkosten zijn daarbij uiteraard voor ons. Dit bespaart u de moeite van het opsturen en zorgt ervoor dat u zeer snel nieuwe voorraad heeft.

Uiteraard gaat deze tweede zending niet ten koste van uw abonnement.

Wettelijk zijn wij u verplicht het hier onderstaande aan te bieden, maar bespaar u de moeite.
De wet zegt: U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.  

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.
Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u het product binnen uiterlijk 14 dagen aan ons retourneren, inclusief een mededeling, zoals het ingevulde modelformulier dat u een beroep doet op uw herroepingsrecht, naar:  

FLAVADrinks
Waterpoortweg 269
1051 PT Amsterdam

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.
U kunt de redelijk door u gemaakte kosten per e-mail, via info@flavadrinks.nl aan ons doorgeven. Wij zullen deze kosten vergoeden. 

Uitsluiting herroepingsrecht
Alleen aantallen, geen van onze producten zijn hiervan uitgesloten. Bij bestelling van grotere aantallen zenden wij alleen het aantal van de goederen, als onderdeel van de gehele partij, waar bij ontvangst iets niet in orde is bevonden, niet de gehele partij.